KATEGORIE
INTERIÉR STRAVOVACÍCH PROSTOR, PLZEŇ
Datum řešení: 2014
Místo: Plzeň
Předmětem této studie je návrh nového řešení stravovací části objektu Masokombinátu Plzeň, s.r.o.
Současný stav administrativní části nikterak nepředstavuje kvalitní firemní prostor pro zaměstance, jedná se o tradiční řešení, které již však plně nesplňuje požadavky, jak estetické, tak provozní, dále nevyhovuje novým požadavkům investora a architektonické řešení prostoru není nikterak kvalitní.
Požadavky investora na novou koncepci řešení prostoru byly předloženy a jsou představeny následujícími body:
− jídelnu navrhnout tak, aby prostor bylo možné využít i pro prezentační účely při zachování současného počtu míst
Předložená studie ve svém návrhu pracuje s uvedenými požadavky tak, aby byla vytvořena jednotná a celistvá koncepce, která do současného stavu vnese provozně, funkční a výtvarně vhodné řešení.